Man – 48 Jaar – Geldermalsen

Afgelopen jaren ontwikkelde zich bij mij een probleem in mijn linker schouder en nekgebied. Dit manifesteerde zich vooral tijdens drukke en stressvolle periodes. De pijn werd in de loop der jaren steeds vervelender en het belemmerde mij uiteindelijk in mijn dagelijks functioneren.  Meestal duurde zo’n periode wel 2 weken. Een erg vervelend terugkerende kwaal. Bovendien werd ik er door mijn omgeving op attent gemaakt dat ik steeds ‘krommer’ ging lopen. Ik denk zelf dat dit met elkaar verband houd.

Uit mijn omgeving werd ik geattendeerd op Body Stress Release en hoorde zeer goede verhalen over Anouk Leek. Tijdens de eerste behandeling wordt zeer duidelijk en uitvoerig verteld over BSR en de aanpak. De eerste behandeling voelde direct goed. Ik reed naar huis en voelde dat ik een heel andere rug had. Ik voelde mij dus direct geholpen en werd laaiend enthousiast. En dat na 1 behandeling.  Echter 4 dagen later werd ik wakker met zeer zware pijn in mijn linker schouder. Zo erg, dat ik hierdoor niet kon werken. Ik had al gehoord dat de klachten erger konden worden, maar hier had ik niet op gerekend. De tweede behandeling werkte niet zo direct, maar 2 dagen daarna was ik plotsklaps volledig pijnvrij. Wat een openbaring.  Ik heb daarna nog 2 behandelingen gehad en ben tot nu toe volledig pijnvrij. Hoe BSR nu precies werkt weet ik nog steeds niet, maar mij heeft het enorm geholpen.  Als de klachten terugkeren dan weet ik direct wat ik moet doen.