Dit ben ik

Anouk Beerlage-Leek, 46 jaar en BSR practitioner, orthomoleculair therapeut en kPNI therapeut in de regio ‘s-Hertogenbosch/Eindhoven. Gezondheidsklachten. Ik kan er helaas zelf ook over meepraten. Na een motorongeluk in 2004 heb ik lange tijd veel last gehad van mijn nek. Een whiplash, aldus de doktoren. Naast chronische pijn aan nek, hoofd en schouders betekende dat ook concentratieproblemen en voortdurende misselijkheid.

Van fysiotherapeut, neuroloog, kraker, manueel therapeut tot mensendieck; ik heb ze allemaal bezocht. Hoe goed de therapeuten ook hun best deden, mijn klachten gingen niet weg. Met een flinke dosis scepsis wandelde ik daarom in de zomer van 2008 de praktijk van een Body Stress Release practitioner binnen.

Een paar behandelingen later voelde ik me als herboren. Kennelijk had mijn lichaam dat duwtje nodig om het zelfherstellende vermogen weer op gang te brengen. Inmiddels voel ik me weer vitaal en energiek. Ik sport, beweeg en werk met het plezier en de kracht alsof er nooit een ongeluk is geweest. Het bleek zelfs een ommekeer in mijn leven.

Gevoed door nieuwsgierigheid en de drang om andere mensen te kunnen helpen, heb ik begin 2011 namelijk het roer omgegooid. Mijn carrière in de modebranche vaarwel gezegd en vertrokken naar Zuid-Afrika om daar de studie te volgen aan de Body Stress Release Academy in Rondevlei. Met succes.

Mijn nieuwsgierigheid naar gezondheid is hier niet bij gestopt. Door mijn interesse naar gezondheid en natuur vertaalt in wetenschappelijk onderzoek, werk ik naast BSR inmiddels met kPNI als een additionele therapie.

Waarom combinatie BSR en kPNI?

Ik had naast BSR meer behoefte aan diepere kennis over het functioneren van het menselijk lichaam. kPNI is wetenschappelijk onderbouwd en heeft betrekking op alle systemen waar de mens interactie mee heeft. (hormonaal, chemisch, neurologisch, endocrinologisch, sociaal, epigenetisch, psychisch etc)  met de energieverdeling als centraal punt.

Tot gauw daarom bij Orthos Vivère.

Anouk Beerlage-Leek, Natuurgeneeskundig therapeut in de regio ‘s-Hertogenbosch / Eindhoven.

© Orthos Vivere 2024