orthomoleculaire gezondheid

Het doel bij orthomoleculaire therapie is om optimale concentraties voedingsstoffen in iemands lichaam te bewerkstelligen. Deze hoeveelheden ondersteunen en bevorderen namelijk alle lichaamsprocessen.

Om er achter te komen welke tekorten het lichaam heeft, maakt Orthos Vivere hierbij soms gebruik van de Bloedwaardecheck. Dit in samenwerking met Bonusan.
Er zijn veertien verschillende bloedwaardechecks, van eenvoudige ijzertest tot complete screening van uw bloed. Zo kunt u gericht onderzoek laten doen naar onder andere vitaminen, mineralen, cholesterol, insuline of laaggradige ontstekingen.
Uw bloed wordt zorgvuldig gecontroleerd door een onafhankelijk geaccrediteerd laboratorium dat is gespecialiseerd in bloedanalyse. Voor het prikken kunt u terecht bij ruim 800 professionele prikpunten door heel Nederland.

Voor meer informatie over uw Bloedwaardecheck kunt u contact opnemen met info@orthosvivere.com.

Orthomoleculaire therapie streeft ernaar de gezondheid van mensen te verbeteren met behulp van natuurlijke middelen.

Hoe werkt de Bloedwaardechecks?

  1. Samen met Orthos Vivere bepaalt u welke Bloedwaardecheck(s) u nodig heeft.
  2. U ontvangt een e-mail waarmee u een account kunt activeren op bonusan.com. Vervolgens bestelt u uw Bloedwaardecheck(s) op de website en betaalt deze direct en veilig met iDeal. U betaalt deze Bloedwaardecheck(s) zelf, dit wordt niet vergoed door de verzekeraar.
  3. Uw bestelling en NAW-gegevens worden gedeeld met het afsprakenbureau van de samenwerkingspartner PMO en laboratorium. Uw gegevens worden door alle betrokken partijen vertrouwelijk behandeld.
  4. U bet het afsprakenbureau van PMO om een afspraak te maken bij een prikpunt bij u in de buurt.
  5. U ontvangt per e-mail een bevestiging met de inlooptijden van het gekozen prikpunt.
  6. Per post ontvangt u een pakketje met de bloedbuisjes, het labformulier, de brief voor de laborant en de medische retourenveloppe.
  7. U gaat naar het prikpunt en neemt vijf dingen mee: de bloedbuisjes, de medische retourenvelop, het labformulier, de brief voor de laborant en een legitimatiebewijs.
  8. Na het prikken doet u de gevulde bloedbuisjes in de medische envelop en stuurt deze dezelfde dag per gewone post nar het laboratorium.
  9. Het laboratorium analyseert uw bloed en stuurt de uitslag alleen naar Orthos Vivere en u ontvangt hiervan een melding van uw behandelaar.
  10. Orthos Vivere bespreekt de uitslag met u en start uw behandelplan of vraagt samen met u aanvullende bloedwaardechecks aan.

© Orthos Vivere 2024