Vrouw – 45 jaar – Vlijmen

Ik liep al lange tijd met diverse vage  klachten bij de huisarts en Fysiotherapeut.

Rugpijn, kramp in mijn benen,slecht slapen (door tinteling in mijn armen),pijn in benen,brandend maagzuur,spanning in nek en schouders  en door een scheiding en het plotseling overlijden van een hele goede vriendin toch ook emotionele klachten.

Ik heb snel een afspraak gemaakt en kon komen voor de eerste  drie behandelingen. In het begin verergerde sommige klachten maar dat was me ook allemaal uitgelegd.

Ook voelde ik me soms wat extra moe en had het een hele avond koud na een behandeling. Nu na 4 maanden kan ik zeggen dat de meeste klachten weg zijn,ik ben op de goede weg! De hele nacht door kunnen slapen en  bijna geen tintelingen meer voelen, HEERLIJK!! Spanning in nek en schouders is ook zo goed als weg.

Ik heb wat meer rust in mijn lijf en kan ook beter omgaan met mijn emoties. Ik begrijp nu  steeds beter wat er in mijn lichaam gebeurt en wat de behandelingen met me doen. Ik heb het volste vertrouwen dat het helemaal goed komt met al mijn klachten en zelfs mijn hernia klachten zijn een stuk minder. En klachten die er al jaren zitten kunnen niet in een paar maanden verdwijnen.

Ik ben dolblij dat ik de beslissing heb genomen om met Body Stress Release te beginnen.

Dank je wel  Anouk!!