Vrouw – 54 Jaar – Drunen

Ik heb al ruim 40 jaar last van mijn rug. De laatste drie jaar kon ik niet meer pijnvrij lopen, zitten of liggen. Zoals zowat iedereen heb ik dan ook al medicijnen, meerdere malen fysiotherapie, acupunctuur en osteopathie gehad. Enige maanden geleden vertelde een (nuchtere) vriendin van mij dat ze voor haar whiplash naar Anouk Leek van Orthos Vivère was geweest en dat ze er baat bij had. Dus ook ik ben een poging gaan wagen. Op de web site staat dat het pijnvrij is, maar dat is bij mij niet helemaal het geval. Maar als je na twee behandelingen redelijk pijnvrij kan lopen neem je dat op de koop toe.  Na wat meer behandelingen ben ik in zoverre pijnvrij dat alleen met onverwachte bewegingen de pijn weer in mijn rug schiet. De pijn zakt dan ook wel weer redelijk snel weg.

Na de eerste behandeling voelde ik alle spieren in mijn rug trekken wat een heel onrustig gevoel was. Nu voel ik mij na elke behandeling “verlicht”, de spanning in mijn rugspieren is dan weer minder. Ik ben blij dat ik van BSR gehoord heb.