Vrouw – 54 Jaar – Eindhoven

Na vele behandelingen bij diverse therapieën Googelde ik spierspanning en kwam zo bij Body stress release terecht. Het was alsof het over mij ging! Migraine, onrustig slapen, pijn in mijn gewrichten, stijfheid en schouderpijn! Ik heb alles goed doorgelezen en was zo enthousiast dat ik meteen een afspraak gemaakt heb.

Na de eerste behandelingen verergerde de pijn enorm maar goed ik wist dat dat erbij kon horen en ik had alle vertrouwen in Anouk. Wat ben ik blij dat ik heb doorgezet want geleidelijk aan werd het steeds beter. Ik wist dat het bij mij niet 1,2,3 over zou kunnen zijn de spanningen zijn immers opgebouwd gedurende heel veel jaren. Uiteindelijk ben ik nu enkele maanden verder en ik voel me als herboren. Echt ik ben nooit meer stijf, zelfs niet na een vlucht in juni van maar liefst 13 uur! (voorheen was het na een uur in de auto doffe ellende van niet meer weten hoe te gaan zitten en stijf en pijn bij het lopen). De migraine was eerst ook verergerd maar nu heb ik sinds half juni niet een aanval meer gehad! Ik kan weer in de tuin werken zonder daarna veel pijn te hebben en stijf te zijn, heerlijk!

Ik ben Anouk dan ook zeer dankbaar, zij heeft me het vertrouwen gegeven door te zetten. Ik kan het echt aan iedereen aanbevelen en doe dat ook regelmatig in mijn omgeving. Na alle vergeefse therapievormen heb ik het nu eindelijk gevonden. Anouk is ook heel professioneel en de behandelingen zijn ook heel goed te doen, je ontspant al als de bank naar beneden gaat en je hoeft er niet eens voor uit de kleren!

Anouk, nogmaals BEDANKT !